torstai, 3. toukokuu 2007

Taas pitkästä aikaa

Emäntä on hiukka laiska kun ei kerkiä/jaksa kirjoitella tänne.

Me aloitettiin kevään treenit tosissaan tänään, mutta sainpahan järjestettyä emännälle yllärin sielläkin. Minua kiinnosti niin paljon kun ylitsemme lensi joutsen etten voinut enää vastustaa luonnon kutsua vaan sinne joutsenen luo halusin. Odotin sopivaa hetkeä jolloin emäntä ei ole kaikista valppaimpana ja sitten KAMALA riuhtaisu pajupuskan läpi. Himpura kun jokin painava vaan seurasi perässä ja kun pysähdyin niin tajusin, että emäntähän se siellä killui remmin toisessa päässä rähmällään puskassa. Pitää kyllä myöntää etten enää ottanut selvää kaikista sen sanoista eikä ne vissiin ihan julkaisukelpoisiakaan ole :)

Jostain syystä lensin auton takaloosteriin niin nopeaa etten kerinnyt joutsenta sanoa...ei ymmärrä mistä se nyt taas suuttui. Minähän vain toteutin luontaista koiruuttani Hehehheh..

 

torstai, 8. maaliskuu 2007

Olen minä näyttelyissäkin ollut

Olenhan minä näyttelyissäkin ollut. Ensi debyyttinikin tein vaatimattomasti Voittaja -06 näyttelyissä.

Emännällä kieltämättä oli jonkin verran odotuksia tämän esiintymisen suhteen, mutta tulipa näytettyä että ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa. Vuoromme oli heti aamusta ja olin täynnä virtaa. Kun vuoromme tuli astua kehään iski minuun ihan mieletön halu alkaa leikkimään. Koitin haastaa emäntääkin ihan täysillä mukaan, mutta jostain syystä se vaan muuttui punaisemmaksi ja punaisemmaksi. Enhän minä nyt hokannut, että siellä vaan piti typerästi juosta kehää ympäri.

Tuomari oli kyllä kovinkin hymyileväinen minulle. Se kysyi jopa nimeäni, mutta kun emäntäni sen kertoi niin se tuomari lähti pois kehästä. Ihmettelimme että mikäs sille nyt tuli, mutta se nauroi jollekin naiselle kehän laidalla että "Tuon koiran nimi on Paavo"...Emäntäni punaisuus oli jo käsinkosketeltavaa.

436581.jpg

436587.jpg

Anteeksi kuvien huono laatu, mutta nämä ovat pysäytettyjä videonauhalta.

Arvostelu meni kuitenkin hyvin. Emäntäni sihisi, että "Punaisen nauhan sait pirun rakki vain joulun kunniaksi" HEHEEHEHEHH..kyllä minä tiedän että olen kunkku! Tuomari kehui ulkomuotoani kovasti ja sanoi että en saa KP:tä tällä kertaa kun minun pitää ensin oppia kävelemään neljällä jalalla.

Mukava reissu se oli. Hotellissa oltiin yötä ja lenkkeiltiin paljon.

Seuraava debyyttini onkin sitten Tampereella...mitähän sinne keksisi?

lauantai, 3. maaliskuu 2007

Kuka minä olen

Olen siis Paavo, 10kk:n vanha korthalsingriffoni pentu Pohjanmaalta. Korthalsingriffoni?? Niin juuri. Olen seisova lintukoira, tai ainakin sellainen minusta isona poikana tulee. Asustelen perheessä johon kuuluu minun lisäkseni isäntä, emäntä, 3 lasta ja toinenkin koira nimeltään Kamu. Kamu on myös korthalsingriffoni.

Emäntäni mielestä olen aika energinen ja aikaansaava pakkaus, mitä liene se sillä tarkoittaakaan heh! Hän päätti alkaa pitämään minusta päiväkirjaa että saa arkistoitua kaikki kootut toilailuni. Eli tähän blogiin tullaan kirjaamaan ajan kanssa erinäisiä hauskoja ja vähemmän hauskoja (emännän mielestä) juttuja . Käykäähän välillä kurkkimassa.

Tästä se lähti. Valloittava luonteeni tuli heti ensitapaamisella esiin.

424607.jpg

Söpöilyä :)

424617.jpg

Ja näin komea poika minusta kasvaa ;)

424620.jpg

 

Nyt kutsuukin jo lenkki, joten näkemiin tältä päivältä ja palaillaan taas!